Verkkokauppa

Suosittelemme myös näitä tilaisuuksia

  • Erinomaiseksi EFQM Excellence -mallilla

  • Laatu- ja kehityspäällikkövalmennus, EOQ

    Laatukeskuksen uudistunut Laatu- ja kehityspäällikkövalmennus tarjoaa osallistujille erinomaisen kokonaiskuvan laadunhallinnasta erityyppisissä organisaatioissa, ja valmentaa osallistujia toimimaan organisaatioissaan laadun ja kehittämisen asiantuntijoina sekä kouluttajina.

    Ohjelma koostuu viidestä lähiopetusjaksosta sekä jaksojen välissä ja ennen ohjelman alkua verkossa tapahtuvasta etäopiskelusta. Jaksojen aikana tutustut erilaisiin työkaluihin ja menetelmiin sekä kehität johtamistaitojasi toiminnankehittäjänä. Etäopinnoissa syvennät jaksoilla opittua lukemisen ja tehtävien avulla ja viet oppimaasi käytäntöön.

  • LEAN kahdessa päivässä

  • OHSAS ISO 18000

  • Lead Auditor

7. - 9.12.2016 EFQM Assessor Training -arvioijakoulutus 7.12.-9.12.2016 ESPOO Koriin
20. - 22.3.2017 EFQM Assessor Training -arvioijakoulutus 20.-22.3.2017 ESPOO Koriin
Hinta (+alv 24%)
EUR2,390.00
Jäsenhinta (+alv 24%)
EUR2,050.00

Uudistettu EFQM arvioijakoulutus!

Koulutuksesta saat tarvittavat tiedot ja perusvalmiudet yrityksen tai muun organisaation arviointiin EFQM Excellence -mallia käyttäen.

Hyväksytysti läpäisty koulutus antaa mahdollisuuden toimia arviointiryhmän jäsenenä tai pääarvioijana ja samalla oppia lisää Excellence Finland -kehitysohjelmassa sekä Euroopan tason EFQM Excellence Award -kilpailussa.

Kirjallinen ennakkotehtävä johdattelee osallistujat aiheeseen ja luo edellytykset ryhmätöiden onnistumiselle. Ennakkotehtävän asianmukainen tekeminen vie aikaa yhden työpäivän verran.

Koulutus on tarkoitettu kaikille organisaation kokonaisvaltaista arviointia tekeville tai siitä kiinnostuneille johtajille, esimiehille, yrittäjille ja toiminnan kehittäjille.