Verkkokauppa

16.5.2017 Itsearvioinnin toteutus 16.5.2017 ESPOO Koriin
7.11.2017 Itsearvioinnin toteutus 7.11.2017 ESPOO Koriin
Hinta (+alv 24%)
EUR1,180.00
Jäsenhinta (+alv 24%)
EUR1,060.00

Kurssin tavoitteena on oppia käyttämään Business Excellence -malleja organisaation johtamisen ja toiminnan systemaattiseen kehittämiseen. Kurssi antaa perusvalmiudet organisaation itsearviointikäytäntöjen suunnitteluun, arviointityöskentelyyn ja sen ohjaamiseen.

Ennakko- ja ryhmätöissä käytetään EFQM-mallia, mutta opiskeltavat työskentelytavat soveltuvat myös Baldrige- ja CAF-mallin käyttöön itsearvioinneissa. Excellence-mallien ja itsearviointien myötä organisaatio saa käyttöönsä välineet, jotka auttavat sitä saavuttamaan strategiset päämääränsä ja tavoitteensa sekä parantamaan kilpailukykyään.

Kirjallinen case-ennakkotehtävä johdattelee osallistujat kurssin aihepiiriin. Ennakkotehtävän asianmukainen tekeminen vie aikaa yhden työpäivän verran. Tehtävä antaa osallistujalle eväät vuorovaikutteiseen työskentelyyn sekä tehokkaaseen oppimiseen kurssipäivien aikana.

Yritysten ja muiden organisaatioiden johto-, laatu- ja kehittämistoiminnoista vastuussa oleville sekä muille Business Excellence-mallien käytöstä ja itsearvioinneista kiinnostuneille henkilöille.