Verkkokauppa

Tilaisuuksia ei löytynyt
Hinta (+alv 24%)
EUR990.00
Jäsenhinta (+alv 24%)
EUR850.00

Valmennuksen tavoitteena on kokonaiskuvan muodostaminen ns. Excellence-mallien käytöstä organisaation johtamisjärjestelmän systemaattiseen kehittämiseen. Kurssi antaa perusvalmiudet organisaation itsearviointikäytäntöjen suunnitteluun, arviointityöskentelyyn ja sen ohjaamiseen.

Ennakko- ja ryhmätöissä käytetään CAF-mallia, mutta opiskeltavat työskentelytavat soveltuvat myös Baldrige- ja EFQM-mallin käyttöön itsearvioinneissa. Excellence-mallien ja itsearviointien myötä organisaatio saa käyttöönsä välineet, jotka auttavat sitä saavuttamaan strategiset päämääränsä ja tavoitteensa sekä parantamaan kilpailukykyään.

Kirjallinen ennakkotehtävä johdattelee osallistujat kurssin aihepiiriin. Ennakkotehtävän asianmukainen tekeminen vie aikaa yhden työpäivän verran. Tehtävä antaa osallistujalle eväät vuorovaikutteiseen työskentelyyn sekä tehokkaaseen oppimiseen kurssipäivien aikana.

Julkisen ja järjestösektorin organisaatioiden johto-, laatu- ja kehittämistoiminnoista vastuussa oleville sekä muille Business Excellence-mallien käytöstä ja itsearvioinneista kiinnostuneille henkilöille.