Verkkokauppa

Suosittelemme myös näitä tilaisuuksia

  • LEAN kahdessa päivässä

  • Erinomaiseksi EFQM Excellence -mallilla

  • Laatu- ja kehityspäällikkövalmennus, EOQ

    Laatukeskuksen uudistunut Laatu- ja kehityspäällikkövalmennus tarjoaa osallistujille erinomaisen kokonaiskuvan laadunhallinnasta erityyppisissä organisaatioissa, ja valmentaa osallistujia toimimaan organisaatioissaan laadun ja kehittämisen asiantuntijoina sekä kouluttajina.

    Ohjelma koostuu viidestä lähiopetusjaksosta sekä jaksojen välissä ja ennen ohjelman alkua verkossa tapahtuvasta etäopiskelusta. Jaksojen aikana tutustut erilaisiin työkaluihin ja menetelmiin sekä kehität johtamistaitojasi toiminnankehittäjänä. Etäopinnoissa syvennät jaksoilla opittua lukemisen ja tehtävien avulla ja viet oppimaasi käytäntöön.

  • Tehosta toimintaa CAF-mallilla

Tilaisuuksia ei löytynyt
Hinta (+alv 24%)
EUR1,290.00
Jäsenhinta (+alv 24%)
EUR1,180.00

Toimintajärjestelmällä on ratkaiseva vaikutus organisaation kykyyn olla tuottava, kasvaa ja palvella asiakkaita arvoa luovalla tavalla. Omien vallitsevien ajattelutapojen kyseenalaistaminen vaatii pysähtymistä.

Kurssi antaa sinulle mahdollisuuden oivaltaa ja saat uusia eväitä prosessien vientiin käytäntöön sekä prosessimaisen toiminnan edistämiseen omassa organisaatiossasi. Huippumenestyvän organisaation toimintajärjestelmä perustuu prosesseihin, joiden avulla luomme arvoa asiakkaillemme, toteutamme strategioitamme ja saavutamme haluttuja tuloksia.

Menestymiseen tarvitsemme erinomaista strategiaa. Tulokset syntyvät käytännön toiminnasta prosesseissa. Mitä mittaat sitä johdat.

Ainoa pysyvä kilpailuetu on kyky oppia ja kehittyä nopeammin kuin kilpailijat.

Kaikille, jotka vastaavat toimintajärjestelmien, liiketoiminnan, strategioiden ja tietojärjestelmien kehittämisestä kuten laatupäälliköt, prosessien omistajat ja kehittäjät sekä johtoryhmien jäsenet.