Verkkokauppa

Suosittelemme myös näitä tilaisuuksia

24.5.2019 Itsearvioinnin toteutus - näin vedän itsearvioinnin 24.5.2019 ESPOO Koriin
Hinta (+alv 24%)
EUR790.00
Jäsenhinta (+alv 24%)
EUR680.00

Kurssin tavoitteena on oppia käyttämään CAF- ja EFQM -mallia organisaation johtamisen ja toiminnan systemaattiseen kehittämiseen. Tavoitteena on tiedot, taidot ja osaaminen itsearviointien suunnitteluun, ohjaamiseen ja arviointihavaintojen hyödyntämiseen. Opiskeltavat toimintatavat tehostavat ryhmätyöskentelyä ja tuottavat lopputuloksena organisaation strategian pohjalta priorisoidun listan toiminnan kehityskohteista.

Kun tilaat tämän koulutuksen kanssa samaan aikaan CAF-arviointimalli - perustiedot mallista ja sen käytöstä -koulutuksen tai EFQM Assessor Training 2pv -koulutuksen kanssa, saat Itsearvioinnin toteutus - näin vedän itsearvioinnin -koulutuksen erikoishintaan 340€ +alv (normaali jäsenhinta 680€ +alv) Tee tilaus sähköpostitse osoitteeseen ilmoittautumiset@laatukeskus.fi.”

Laatu- ja kehityspäälliköille sekä kehittämisen vastuuhenkilöille ja asiantuntijoille. Itsearvioinnin ohjaamiseen erikoistuvalle fasilitaattorille. Oppimisen kannalta on eduksi aiemmin hankittu CAF- tai EFQM-mallin tuntemus. (Riittävän valmiuden tuottavat mm. Laatukeskuksen kurssit CAF-arviointimalli ja EFQM Assessor Training -arvioijakoulutus).