Verkkokauppa

Tilaisuuksia ei löytynyt
Hinta (+alv 24%)
EUR710.00
Jäsenhinta (+alv 24%)
EUR620.00

Kiertotaloudesta puhutaan kaikkialla; EU:n kiertotalouspaketti julkaistiin kaksi vuotta sitten, kiertotalous on yksi hallituksen kärkiohjelmista ja Suomella on tahtotila tulla kiertotalouden edelläkävijämaaksi.

Kiertotalous tarjoaa yhden suurimmista mahdollisuuksista kasvuun, mutta mitä se tarkoittaa ja miten kiertotalous voi hyödyttää oman yrityksen toimintaa? Koulutus noudattaa v. 2017 julkaistun maailman ensimmäisen kiertotalousstandardin CE 8001 viitekehystä ja antaa erinomaiset eväät kiertotalousperiaatteiden viemisestä käytäntöön omassa organisaatiossa.

Kiertotalous koskettaa jokaista sektoria ja organisaatiota, joten ymmärrys toimintaympäristön muutoksesta ja sen tuomista mahdollisuuksista on olennaista niille organisaatioille, jotka haluavat olla kehityksen kärjessä ja edelleen kehittää laadukasta johtamista.

Kiertotalousstandardi tarjoaa selkeästi jäsennellyn ja konkreettisen viitekehyksen aiheen hahmottamiseen huomioiden myös olemassa olevat lähestymistavat, kuten esimerkiksi lean-ajattelun ja resurssitehokkuuden.

Osallistu kiertotalous-webinaariin 20.3., niin kuulet aiheesta lisää!

 

Tervetuloa kiertotalouden webinaariin 20.3. klo 13.00-13.45!

Mitä kiertotalous tarkoittaa ja millä eri tavoilla se voi edistää yrityksesi liiketoimintaa?

Suomi on asettanut tavoitteen olla kiertotalouden edelläkävijä ja EU on vuoden 2015 kiertotalouspaketista lähtien vienyt aihetta monin eri toimenpitein ja kannustimin eteenpäin. Kiertotalous nähdään usein tehokkaana kierrättämisenä, mutta itse asiassa kyse on tuotteiden ja palveluiden ja jopa koko bisnesmallin uudelleen suunnittelemisesta siten, että pitkäikäistä arvoa tuotetaan niukemmilla resursseilla.

Tutustumme webinaarissa kiertotalouden perusperiaatteisiin ja case-esimerkkien kautta saat kattavan kuvan kiertotalouden hyödyistä, mahdollisuuksista ja välttämättömyydestä, jotta liiketoiminnan kasvu voi jatkossa toteutua kestävällä tavalla ja ”yhden maapallon logiikalla”.

Hyödynnämme webinaarissa v. 2017 julkaistua kiertotalouden BSI 8001 Standardia, joka tarjoaa konkreettisen viitekehyksen sekä kiertotalouden starttiin että niille yrityksille, jotka haluavat hienosäätää omaa lähestymistapaansa ja varmistaa siten maksimaaliset hyödyt. Jos siis 9001 ja 14001 -standardit ovat sinulle jo tuttuja, nyt kannattaa tutustua kiertotalouden standardiin. 

Ilmoittautuminen webinaariin (Saat kutsun webinaariin viikkoa ennen webinaarin alkua)

Erityisesti organisaatiot, jotka valmistavat tuotteita/laitteita/kulutushyödykkeitä jne., mutta yhtä lailla esim. IT-alan yritykset hyötyvät kiertotalouden ymmärryksestä, jotta he voivat kehittää omaa palvelutarjontaansa vastaamaan paremmin kiertotalouden ja kiertotaloudessa toimivien yritysten tarpeita. Koulutusta tarjoaville organisaatioille kiertotalouden ymmärrys ja tuominen osaksi koulutustarjontaa on oikeastaan välttämätön. Koulutus soveltuu kaiken kokoisille yrityksille.