Verkkokauppa

21. - 22.5.2019 Parempia tuloksia prosessijohtamisella 21.-22.5.2019 ESPOO Koriin
Hinta (+alv 24%)
EUR1,220.00
Jäsenhinta (+alv 24%)
EUR1,060.00

Kohti parempaa asiakastyytyväisyyttä ja tehokkaampaa toimintaa

Kaksipäiväinen syventävä valmennus toimintajärjestelmän uudistajille, prosessien kehittäjille, prosessinomistajille ja henkilöille, jotka vastaavat organisaation kyvykkyyksien kehittämisestä.

Onko sinulla prosessit kuvattu, mutta niiden mukaan ei toimita eikä niitä kehitetä aktiivisesti? Haetko uusia ideoita prosessijohtamisen vahvistamiseksi? Oletko tunnistanut turhaa työtä, tietokatkoksia tai funktionaalista osaoptimointia? Tuntuuko sinusta, että laatu ja asiakas on jotenkin unohdettu sisäisissä keskusteluissa?

Toimintajärjestelmäkurssit tarjoavat sinulle pysähtymismahdollisuuden laadunhallinnan perusteisiin. Osallistumalla kurssille voit innostua prosesseista uudella tavalla ja tehdä merkittävän vaikutuksen oman organisaatiosi menestymisen mahdollisuuksiin ja kilpailukykyyn.

Valmennuksessa opit:

  • Tavan kuvata ja ymmärtää organisaatiosi arvonluontia asiakkaille
  • Asiakaskeskeisen tavan tunnistaa prosesseja ja kuvata organisaatiosi ansaintalogiikkaa
  • Prosessien kuvaamisen tavalla, joka kohdistaa huomion organisaation menestymisen kannalta kriittisiin asioihin ja toimintaan
  • Tavan, miten organisoida toiminnan parantamista ja prosessien tuloksellisuutta
  • Saat uusia ideoita prosessien kehittämiseen, käytäntöön vientiin, toteutukseen ja johtamiseen

Kaikille, jotka vastaavat toimintajärjestelmien, liiketoiminnan, strategioiden ja tietojärjestelmien kehittämisestä kuten laatupäälliköt, prosessien omistajat ja kehittäjät sekä johtoryhmien jäsenet.

Koulutus muodostaa jatkumon Rakenna tehokas toimintajärjestelmä -kurssin kanssa.