Verkkokauppa

Suosittelemme myös näitä tilaisuuksia

  • Erinomaiseksi EFQM Excellence -mallilla

  • Lean Six Sigma Green Belt

  • Laatu- ja kehityspäällikkövalmennus, EOQ

    Laatukeskuksen uudistunut Laatu- ja kehityspäällikkövalmennus tarjoaa osallistujille erinomaisen kokonaiskuvan laadunhallinnasta erityyppisissä organisaatioissa, ja valmentaa osallistujia toimimaan organisaatioissaan laadun ja kehittämisen asiantuntijoina sekä kouluttajina.

    Ohjelma koostuu viidestä lähiopetusjaksosta sekä jaksojen välissä ja ennen ohjelman alkua verkossa tapahtuvasta etäopiskelusta. Jaksojen aikana tutustut erilaisiin työkaluihin ja menetelmiin sekä kehität johtamistaitojasi toiminnankehittäjänä. Etäopinnoissa syvennät jaksoilla opittua lukemisen ja tehtävien avulla ja viet oppimaasi käytäntöön.

  • Tehokas ISO 9001 auditointi

  • Lead Auditor

16. - 17.1.2019 LEAN kahdessa päivässä 16.-17.1.2019 ESPOO Koriin
Hinta (+alv 24%)
EUR1,190.00
Jäsenhinta (+alv 24%)
EUR990.00

LEAN kahdessä päivässä on reipastahtinen kurssi, jossa sinulle tutuiksi tulevat LEAN periaatteet ja tavallisimmat työvälineet ja menetelmät. Koulutus on johdanto LEAN johtamiseen.

Kouluttajana toimii arvostettu ja kokenut Jari Kukkonen, joka johdattaa ryhmän Lean johtamisen ja menetelmien perusteisiin tiiviin ja vuorovaikutteisen kurssin aikana.

Koulutus sopii sekä palveluorganisaatioille että tuotantoyrityksille. Kurssi huipentuu toisen päivän lopuksi Kaizen Blitz menetelmän avulla ideoituihin prosessien tehostamisideoihin ja kehitysprojektien määrittelyyn.

Niklas Modigin Tätä on Lean -kirja sisältyy kurssimateriaaliin.

Kaikille Lean johtamisesta ja menetelmistä tietoa ja käytännön työvälineitä tarvitseville tarkoitettu intensiivikurssi.