Verkkokauppa

Suosittelemme myös näitä tuotteita

 • EFQM Excellence Model 2013 suomi

  Uudistettu EFQM Excellence -malli 2013 on toiminnan systemaattisen suunnittelun, johtamisen ja kehittämisen ajatusmalli ja viitekehys. Tämä business excellence -malli soveltuu niin kestävän kilpailukyvyn kuin toiminnan vaikuttavuuden parantamiseen kaikille organisaatioille ja organisaatioyksiköille niiden koosta ja toimialasta riippumatta.

 • Johda liiketoimintaa prosessien verkkona

  Tämä kirja tarkastelee tuoreella tavalla prosesseja ja niiden käyttöä toiminnan menestyksen perustana. Kirja toimii vuoropuhelun tavoin ja antaa lukijalle tilaa pohtia oman organisaationsa käytäntöjä.

 • Kesytä Kiire!

  Kesytä kiire! on suunniteltu kiireiselle lukijalle inspiraation ja ideoiden lähteeksi omaa kiireenkesytyssuunnitelmaa varten. Kirjassa esitellään vertauskuvallinen Kiireenkesyttäjien talo, jonka huoneissa on kiireenkesyttämiseen liittyviä teemoja, avainkysymyksiä ja oivalluksia.

 • Memory Jogger II - Muistinvirkistäjä pokkari

  Nyt yksissä kansissa tiiviinä pakettina 28 maailman eniten käytettyä ongelmanratkaisun ja suunnittelun työkalua.

 • Total Performance Scorecard (TPS) Johda ihmisiä, mittaa tuloksia

  Total Performance Scorecard -kirjassa esitellään uusi, kokonaisvaltainen johtamiskonsepti, jossa yhdistyvät organisaation kehittäminen, muutosten hallinta, balanced scorecard sekä ryhmäoppiminen.

Hinta (+alv 10%)
EUR29.00
Jäsenhinta (+alv 10%)
EUR22.00

Lean on aikamme yleisin johtamisfilosofia, jota hyödynnetään kaikilla aloilla. Silti konseptin määritelmä on edelleen epämääräinen, ja se ymmärretään usein väärin.

This is Lean: Resolving the Efficiency Paradox” julkaistiin lokakuussa 2011, ja se on käännetty ruotsista englanniksi, tanskaksi, norjaksi, suomeksi ja puolaksi. Kirjaa on myyty yli 130 000 kappaletta. Selkeän kielen ja asiantuntevien esimerkkien avulla kirja on saanut niin johtajat kuin työntekijätkin ymmärtämään, mitä lean-ajattelu tarkalleen on. Kirjassa esitellään tehokkuusparadoksin idea, jonka mukaan organisaatioilla on väärä käsitys tehokkuudesta.

Kun organisaatiot keskittyvät liiaksi resurssien tehokkaaseen hyödyntämiseen, niin kuin aikaisemmin on totuttu tekemään, työn määrällä on taipumus kasvaa. Tästä seuraa, että mitä uutterammin organisaatiot pyrkivät tehokkuuteen (ja pitävät itsensä työn touhussa), sitä tehottomampia niistä oikeasti tulee (koska ne tekevät työtä, joka on tarpeellista mutta ei lisää arvoa). Tätä on lean näyttää, miten tämä paradoksi ratkaistaan.

ISBN

978-91-980393-3-7

Kieli
suomi
Painos

3. painos

Sidosasu
liimaselkä
Sivumäärä
167
Tekijä/tekijät

Niklas Modig & Pär Åhlström